Nieuws Fysiotherapie Vennewater – najaar 2019

Oktober 2019

Nieuws Fysiotherapie Vennewater 2019

Praktijk voor (Sport-)Fysiotherapie, Manuele Therapie en Osteopathie. 

Wij stellen u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuws over Fysiotherapie Vennewater & Osteopathie Heiloo van het afgelopen jaar. Sinds eind 2018 bestaat Fysiotherapie Vennewater uit 3 medewerkers; Nico Ruiter, Ingrid Vel en Celine Ruiter. Een echt familiebedrijf.

 

Nico is dit voorjaar gepromoveerd tot docent aan de opleiding Osteopathie (IAO). Afgelopen mei-juni heeft hij twee weekenden lang cursus gegeven aan studenten in Gent en Kopenhagen.
Zij volgen allen de master Sport Osteopathie.
Nico baseerde zijn lessen op basis van de principes van de Rehaboom (Revalidatie- en Sport Fysiotherapie), Functional Movement Screening (FMS), Osteopathie (IAO) en eigen praktijkervaring.

 

Ingrid heeft zich verder verdiept in leefstijl-coaching, waar zij als sportfysiotherapeut zowel sporters als patiënten kan adviseren over een passende leefstijl  in relatie tot hun lichamelijke klachten. Verder houdt zij als Fysio regelmatig een spreekuur voor vrijblijvend advies in het Trefpunt en bij Fit For Lady in Limmen.

 

Celine heeft in de periode maart-mei de cursus De Running Fysiotherapeut gevolgd (PsychFysio) in Nieuwegein.
Een mooie aansluiting op haar passie voor hardlopen. Na het volgen van de cursus richt zij zich naast de Algemene Fysiotherapie nu ook op het begeleiden van patiënten met een hardloopblessure, waarbij ze gebruik maakt van loopanalyses en trainingsadviezen.

 

 

 

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en ontwikkeling 

Afgelopen Juni 2019 vierden Nico en Ingrid een jubileum! Beiden zijn zij dit jaar 30 jaar in bezit van hun diploma Fysiotherapie! Sinds 1989 hebben zij verschillende cursussen en specialisaties gedaan en veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.
29 jaar na het behalen van hun diploma Fysiotherapie, behaalde docher Celine in Juli 2018 ook haar diploma Fysiotherapie! 

 

Ook op het gebied van Social Media zijn wij actief geworden.Onze facebookpagina (Fysiotherapie Vennewater) was al enige tijd online. Sinds kort kunt u ons nu ook volgen op instagram. Blijf op de hoogte van nieuws en informatie over de praktijk: @fysiotherapievennewater. 

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Publicatiedatum: 11-12-2019


Terug naar overzicht